+31 (0) 6 17 80 15 51 info@transportyourhorse.eu

Stalling

Your horse, our responsibility

Stal Jacobs

Stal Jacobs is dé vestigingslocatie van Transport Your Horse. Gelegen langs de snelwegen A1 en A28, maakt dat wij een toegankelijk “horsehotel” zijn voor collega transporteurs. Wij hebben alle benodigde faciliteiten voor een prettig verblijf.  

Naast het aanbod van logistieke overnachtingen, bestaat Stal Jacobs groot en deels uit een manegebedrijf waar plaats is voor zo’n 100 paarden. Stal Jacobs biedt een thuis voor manege-, pension- en trainingspaarden, en paarden die op doorreis zijn.

Transport stal

Wij hebben alle benodigde voorzieningen voor zowel chauffeurs als paarden. Dag en nacht kan u bij ons terecht. Neem van te voren altijd contact op voor een reservering. Dan maken wij alles voor het verblijf in orde.

Wil je meer weten over Stal Jacobs? Bezoek dan hun eigen website www.staljacobs.nl

 

Your horse,

Our responsibility

Paardenverkoop

Ben jij nog op zoek naar jouw droompaard? Stal Jacobs heeft een doorlopend breed aanbod van paarden en pony’s voor zowel de ervaren, als de minder ervaren ruiter in verschillende prijscategorieën.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen voor het transport van uw paard? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of gebruik onze contactgegevens.

Adres

Hunnenweg 40, 3781NN Voorthuizen
Nederland

E-mail

info@transportyourhorse.eu

Telefoon

+31 (0) 6 17 80 15 51

Kan ik u ergens mee helpen?

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9:00-17:00 uur. Heeft u een spoedgeval? Bel ons 24/7!

Paardentransport, horsetransport, paarden transport in Europa, paard vervoeren, paardenvervoer, spoed transport, internationaal paarden transport, paard spoed kliniek, bijzonder paarden transport, paarden transport spullen, welzijn op paardentransport