+31 (0) 6 17 80 15 51 info@transportyourhorse.eu

Special needs

Wij brengen uw paard veilig op bestemming

Extra zorg

Bij Transport Your Horse begrijpen we dat sommige paarden extra aandacht nodig hebben, vooral als het gaat om het laden. Als uw paard moeite heeft met het betreden van een trailer of vrachtwagen, biedt onze ‘Special Needs’-service de oplossing.

Onze ervaren verzorgers zijn getraind om met gevoeligheid en begrip om te gaan met paarden die angstig of onzeker zijn tijdens het laadproces. We streven ernaar om de ervaring voor uw paard zo stressvrij mogelijk te maken, waardoor het laden en het transport veilig en zorgzaam verloopt.

Onze aanpak

Elk paard is uniek, en we passen onze aanpak aan op basis van het temperament en de behoeften van uw paard. Onze verzorgers nemen de tijd om het vertrouwen van uw paard te winnen en rustig om te gaan met eventuele angsten.

Indien nodig, beschikken we over hulpmiddelen om het laadproces te vergemakkelijken en uw paard een goede ervaring te geven.

Wij begrijpen dat moeilijk te laden niet alleen stressvol is voor uw paard, maar ook voor u als eigenaar. Ons doel is om deze uitdaging aan te gaan en u gemoedsrust te bieden, wetende dat uw paard in bekwame handen is.

Neem contact met ons op om de bijzondere behoeften van uw paard te bespreken, en laten we samen een transportplan ontwikkelen dat aan al die behoeften voldoet. Uw paard verdient niets minder dan de beste zorg, en dat is precies wat wij leveren.

Spullen mee op transport

Het kan natuurlijk voorkomen dat er extra spullen mee moeten met uw paard(en). Ook hier kunnen we rekening mee houden! Geef het vooral aan en maak uw wensen bespreekbaar. Zo kunnen we de beste service bieden.

Your horse,

Our responsibility

VIP Transport

Wilt u de zekerheid dat uw paard alleen wordt vervoerd en de volledige aandacht krijgt? Of overweegt u het vervoer van meerdere paarden, maar wilt u vermijden dat ze in contact komen met onbekende paarden? Ontdek dan onze VIP-transportoptie! Voor gedetailleerde informatie kunt u meer lezen op deze pagina:

Ga direct naar

Het proces

Internationaal

Nationaal

Spoed

VIP-transport

Op concours

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen voor het transport van uw paard? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of gebruik onze contactgegevens.

Adres

Hunnenweg 40, 3781NN Voorthuizen
Nederland

E-mail

info@transportyourhorse.eu

Telefoon

+31 (0) 6 17 80 15 51

Kan ik u ergens mee helpen?

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9:00-17:00 uur. Heeft u een spoedgeval? Bel ons 24/7!

Paardentransport, horsetransport, paarden transport in Europa, paard vervoeren, paardenvervoer, spoed transport, internationaal paarden transport, paard spoed kliniek, bijzonder paarden transport, paarden transport spullen, welzijn op paardentransport