+31 (0) 6 17 80 15 51 info@transportyourhorse.eu

VIP Transport

Your horse, our responsibility

Luxe voor uw paard

Bij VIP-transport draait alles om zorg, toewijding en exclusiviteit. Uw paard verdient de beste behandeling, en met onze VIP-optie garanderen we een reis die afgestemd is op de unieke behoeften van u en uw paard.

Onze ervaren chauffeurs en verzorgers staan volledig tot de beschikking van uw paard, waardoor de reis comfortabele ervaring wordt. Uw paard krijgt de luxe van ruim – maar veilig – reizen zonder contact met onbekende paarden. We passen onze zorg aan op basis van de specifieke behoeften en gewoonten van uw paard. Van voeding tot rustpauzes, alles wordt op maat gemaakt naar de wensen van u en uw paard.

Individuele aandacht

Afgestemd op jouw planning

Aangepaste verzorging

Maatwerk

Voorafgaand aan het VIP-transport bespreken we de specifieke behoeften van u en uw paard. Daarna stellen we een reisplan op dat aansluit bij uw wensen en de eisen van uw paard.

Gedurende reis houden wij bij wat uw paard eet, drinkt en hoe uw paard zich gedraagt. Deze informatie kan u namelijk helpen tijdens de nazorg van uw paard na afloop van het transport

Voorbereiding

Samen met u zorgen we ervoor dat uw paard klaar is voor de internationale reis en we bieden advies en tips voor een perfecte voorbereiding.

Het transport kan pas plaatsvinden wanneer alle documenten in orde zijn en zodra het paard een exportcertificaat heeft. Hoe u aan zo’n certificaat komt, leggen we u op deze pagina verder uit:

Ophalen

Onze professionele chauffeurs halen uw paard op bij de afgesproken locatie. We zorgen voor een fijne inlaadprocedure, waarbij alle veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.

Denkt u dat uw paard extra aandacht nodig omdat uw paard veel stress heeft bij het laden? Geef dat vooral aan, dan kunnen wij met u meedenken.

Wilt u geen VIP-transport maar heeft uw paard wel specifieke behoeftes? Lees dan verder op de pagina Special Needs.

Kies voor VIP-transport en wees verzekerd dat alle aandacht op u en uw paard gevestigd is

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen voor het transport van uw paard? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of gebruik onze contactgegevens.

Adres

Hunnenweg 40, 3781NN Voorthuizen
Nederland

E-mail

info@transportyourhorse.eu

Telefoon

+31 (0) 6 17 80 15 51

Kan ik u ergens mee helpen?

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9:00-17:00 uur. Heeft u een spoedgeval? Bel ons 24/7!

Paardentransport, horsetransport, paarden transport in Europa, paard vervoeren, paardenvervoer, spoed transport, internationaal paarden transport, paard spoed kliniek, bijzonder paarden transport, paarden transport spullen, welzijn op paardentransport