+31 (0) 6 17 80 15 51 info@transportyourhorse.eu

Internationaal

Wij brengen uw paard veilig op bestemming

Binnen Europa

Bij Transport Your Horse begrijpen we dat internationaal reizen met uw paard een unieke uitdaging met zich meebrengt. Of het nu gaat om deelname aan internationale concoursen, een verhuizing naar een ander land, of om welke reden dan ook, ons ervaren team staat klaar om uw paard veilig en comfortabel naar elke bestemming binnen Europa te brengen.

Ons transportproces is gericht op het welzijn van uw paard als topprioriteit. Vanaf het moment van vertrek tot aankomst zorgen we ervoor dat de reis voor zowel u als eigenaar als uw paard zo stressvrij mogelijk en comfortabel is. Onze ervaren chauffeurs en verzorgers zijn bekend met de internationale regelgeving en zetten zich in voor een vlekkeloze overgang over grenzen heen.

 

Afgestemd op jouw planning

Of je paard nu een korte rit maakt of een langere reis onderneemt, ons team staat klaar om ervoor te zorgen dat de reis soepel verloopt. Van te voren bespreken we de tijden en nemen wij de planning met u door.

Transparantie en Communicatie

Internationaal transport vereist nauwkeurige planning en coördinatie. Bij Transport Your Horse is onze transparante communicatie grenzeloos. Wij houden u op de hoogte van elke stap in het proces, zodat u volledig op de hoogte bent van de reis van uw paard.

Ga direct naar

Het proces

Nationaal

VIP-transport

Spoed

Special needs

Op concours

Voorbereiding

Samen met u zorgen we ervoor dat uw paard klaar is voor de internationale reis en we bieden advies en tips voor een perfecte voorbereiding.

Het transport kan pas plaatsvinden wanneer alle documenten in orde zijn en zodra het paard een exportcertificaat heeft. Hoe u aan zo’n certificaat komt, leggen we u op deze pagina verder uit

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, wilt u een offerte aanvragen of heeft u specifieke wensen voor het transport van uw paard? Wij staan klaar om u te helpen! Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, of gebruik onze contactgegevens.

Adres

Hunnenweg 40, 3781NN Voorthuizen
Nederland

E-mail

info@transportyourhorse.eu

Telefoon

+31 (0) 6 17 80 15 51

Kan ik u ergens mee helpen?

Telefonisch bereikbaar van ma t/m vrij van 9:00-17:00 uur. Heeft u een spoedgeval? Bel ons 24/7!

Paardentransport, horsetransport, paarden transport in Europa, paard vervoeren, paardenvervoer, spoed transport, internationaal paarden transport, paard spoed kliniek, bijzonder paarden transport, paarden transport spullen, welzijn op paardentransport